Mad & Vin

Vine , Cigarer og Whiskyer som skal opleves før det er for sent!

9 ting der skal opleves inden det er for sent

Alting har en ende, og drengerøvsbloggen sætter derfor fokus på 9 blæret ting der skal opleves i år, inden det er for sent. Der skal smages på kraftfulde vine, drikkes elegant whisky og ryges cubanske cigarer. Med andre ord, giver vi dig her et bud på din kommende drengeaftens indhold, og vi lover du bliver ikke skuffet!

 1. Tre legendariske Italienere – Drengerøvsbloggen har i denne uge sendt vores fast vinnørd en tur i vinkælderen, og med sig op har han 3mfantastiske årgangsvine, som synger på sidste strofe, og derfor skal nydes i år. Her vil du i ægte sommelier-stil kyndigt blive præsenteret for 3 powerfyldte ledsagere, som er perfekt skræddersyet din kommende grillaften med drengene.

 • Ernesto Ruffo Amarone Della Valpolicella Riserva 2007
 • Guerrieri Rizzardi Amarone della Valpolicella Classico Villa Rizzardi 2010
 • Cesari Amarone della Valpolicella Classico Il Bosco 2011

Alle 3 kan købes på www.vivino.dk/

“Care for a Whisky, mate?”

Svaret er selvfølgelig ja! Og du kommer ikke til og fortryde dit valg. Whisky er siden dens opfindelse i fordums tid blevet nydt i stor stil, af konger, ridder og baroner – datidens ultimative drengerøve! Vi har støvet følgende 3 klasse whiskyer, af som skal drikkes inden det er for sent:

 • Highland Park The Light / 17 year old
 • Ardbeg 1991 / 15 Year Old /
 • Ardbeg 1974 / 26 Year Old / First Bottling

Fås på: www.whisky.dk/whisky

 • Cubanere i ægte Al Capone stil

Findes der noget som en Cigar til at lukke et klassemåltid af? Her på bloggen siger vi selvfølgelig nej, og en ’gar’ fra den caribiske østat, slår aldrig fejl! Her kommer 3 klasse ”Cigarros” som nærmer sig sidste salgsdato, men som stadigvæk rammer plet på smag og power:

 • Cohiba Siglo IV
 • H. Upmann Half Corona
 • Cohiba Robustos

Fås på: www.cigarkompagniet.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *