3 gode italienske vine
Mad & Vin

3 af de bedste Italienske vine til prisen til din far

3 gode vine, og hvor du kan købe dem!

De bedste italienske rødvine fra det smukke støvleland mod syd, er og bliver en sikker vinder, til de drengeaftener, hvor det gerne må være lidt ekstra godt! Her på drengerøves bloggen giver vi der her vores bud på de 3 bedste italienske vine til prisen, og som bør nydes med kvalitetsbevidste venner, til specielle lejligheder, uanset om den står på Pizza eller Rib Eye:

Barolo

Barolo fra Piedmonte er uden side stykke den ukronede konge blandt de ellers mange gode italienske vine. Barolo har alle dage været kendt for sin saft og kraft, men har igennem en periode gennemgået en transformation, hvor den typiske frugtrige power i vinen nu harmoniseres af friskhed og elegance. 

Vi anbefaler dette fantastiske Barolo vin tilbud, til en fredag aften, hvor det hele gerne må være lidt ekstra lækkert!

Fås her

Barbaresco

Endnu en klassiker fra Piedmonte, som er lavet på Nebbiolo-druen. Hvor Barolo indtager pladsen som kongen af de gode italienske vine, må det være på sin plads at kalde Barbaresco for dennes elegante dronning. Vinen er kendt for dens finesser, friske noter og fantastiske duft.

Barbaresco er absolut blandt Italiens bedste rødvine, og nedenstående er et pragteksemplar fra den fantastiske årgang 2014. Smag af friske bær, tobak og krydderier indkapslet i en lang eftersmag, vil ikke skuffe – nogensinde:

Fås her

Brunello di Montalcino    

Brunello, den Toskanske vin med sin komplekse smag, lavet på Sengiovese druen, er blandt de bedste gode italienske vine nogensinde produceret – men også blandt de dyreste! Dens mørke farve og fantastiske duft, har fået selv den mest kræsne sommeliers smagsløg til at synge gennem århundrede, og du skal bestemt ikke snydes for denne oplevelse!

Vi mener det bedste Brunello tilbud i tiden er denne Brunello di Montalcino fra 2014 fra den anerkendte Altesino vingård. En symfoni af mørke frugter og vanilje kombineret med den karakteristiske jordede smag venter. Med andre ord, et fantastiske glas til pengene!

Fås her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *