Bordeaux.vin.mark
Mad & Vin

Komplet Bordeaux vin guide 2019

Den komplette, Bordeaux vinguide 2019, giver dig et detaljeret overblik over de bedste Bordeaux vine, årgange og Châteauer, med dertilhørende smagsguide, samt et totalt overblik over de absolut vigtigste vingårde og producenter i området.

Historien om Bordeaux vin?

Bordeaux vin historie går mange år tilbage, og ønsker du at dykke ned i den fantastiske historie, og finde ud af hvordan regionen som producerer verdens bedste vin blev til, så, er du kommet til det helt rigtige sted!

Ny i Bordeaux?

Og ønsker du overblik over Bordeauxs mange vinområder og gårde, og deres geografiske placering, kan dette også opnås her.

I denne Bordeaux vinguide, vil du ligeledes finde information om de mest populære druer , de populæreste årgangsvine, og hvilke områder de kommer fra

Verdens bedste vin?

Som bekendt, anses Bordeaux vin som noget af verdens bedste vin, og vi har samlet en liste over top- Châteauer, hvor du får et unikt indblik i, hvad der hver især giver vinene deres særlige smag!

Hvordan smager god Bordeaux vin?

Og netop noget særligt er smagen nemlig! Men hvordan smager vine fra Bordeaux typisk? Dette afhænger naturligvis af hvilke Chateau eller vingård bordeaux vinen er fra, om vinen er ung eller gammel, eller om der tale om Merlot, Cabernet Sauvignon, eller en anden klassisk drue fra Bordeaux. Du kan finde alt om de forskellige smagsindtryk fra de bedste Bordeaux vine her.

Bordeaux vin til mad?

Har du måske allerede fundet en god Bordeaux vin, men mangler et måltid som denne kan akkompagneres med? Ingen problem! Der findes en god flaske Bordeaux vin, som passer til et hvert godt måltid! At parre vin og måltider er ikke raket videnskab, og handler mest af alt om at prøve sig frem. Læs mere om Bordeaux vin til mad, samt de gode regler for Bordeaux vine i den sammenhæng, ved at følge linket her!

Mest til gode italienske vine?

Ingen problem! Læs med her, hvor vi giver vores bud 3 gode italienske vine til prisen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *